Despre Charlotte M.

Mă numesc Charlotte M. Îmi place să călătoresc. Nu din vanitatea de a străbate meleaguri îndepartate, ci pentru placerea de a cunoaşte. Experimentez şi mă definesc în fiecare zi. Felul în care arăt exprimă ceea ce sunt, ceea ce simt, ceea ce vreau să transmit. Bijuteriile pe care le port sunt o dovadă în acest sens.

Am străbătut Maghrebul pentru a înţelege arta de a mă pune în valoare prin lucratura fină a argintului. Mi-a bătut sufletul pe ritmuri de flamenco şi am apreciat altfel perlele din Marea Japoniei… Din călătoriile mele, am adus bijuterii din Praga, dar am ales şi creatori din Brazilia, Spania, România, Franţa…

Bijuteriile sunt jurnalul meu secret. În casetele mele sunt creatori din întreaga lume, într-o feerie de argint, lemn exotic, inox, raşine, pietre semipretioase, fetru, alamă… Pentru toate acelea care ne dorim unicitate, frumos, aparte, există colecţiile de creator de la Charlotte M.

Creatorii de bijuterii sunt designeri recunoscuţi pe plan mondial, cu serii mici sau unicate. Se caracterizează, în mod simplu, prin reinterpretarea materiilor, a formelor, a texturilor şi a culorilor. Dincolo de calitatea indiscutabilă, ramâne surprinzătoarea frumuseţe a bijuteriilor.

Creatorii prezenţi în casetele Charlotte M. sunt: Desirée Schmidt, Ernesto de Barcelona, R Sobral, Rocio Mendevil, Balticambre, La Pangée, Pujades, Carla Milet, Roxana Gheorghe, Elena Crişan, Andreea Văduva, Don Reloj.

Vă invit să ne bucurăm împreună de colecţiile Maghreb, Ilinca, Nature, Classy, Boheme, Geometry, Voyage, Rodika şi Jeunes artistes.

 

Reclame